Om os


NYE REGLER OM ÅBNINGSTIDER

FRA SIKKERHEDS-STYRELSEN:


NU ÅBENT I BUTIK HELT FREM TIL 31/12

Vores

NYTÅRSHAL

har ÅBENT

Lørdag d. 19. dec

Søndag d. 20. dec

9.00 - 17.00


Mandag d. 21. dec

Tirsdag d. 22. dec

9.00 - 18.00


Søndag d. 27. dec

t.o.m.

Onsdag d. 30. dec

9.00 - 20.00


Torsdag d. 31. dec

9.00 - 16.00

NB. Der er intet salg til personer u. 18 år. Der leveres kun imod dokumentation. 

Om os

Fyrværkerigrossisten er en afdeling i J & M Handel og vi har solgt fyrværkeri siden 2004, så vi har stor erfaring; en erfaring som naturligvis kommer dig som kunde, tilgode.

Fyrværkeri er en tillidssag

For os som forhandler er det en tillidssag at levere flot og funktionelt fyrværkeri, som lever op til både forbrugerens forventninger og til de nye stramme lovkrav.


Derfor tilbyder vi udelukkende fyrværkeri i høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og tilbyder naturligvis en erstatning i form af ombytning af varer, som er en fuser. Kravet er blot, at vi skal have dokumentation i form af, at du sender varen retur, eller sender et billede, hvor defekten tydeligt fremgår (Gælder ikke ved en uhensigtsmæssig opbevaring).


Sikkerheden er vigtig

Det er meget vigtigt for os at leve op til de nye regler for fyrværkeri, og derfor er vores importør i Kina mange gange om året for at sikre os, at vores leverandører lever op til både vores sikkerhedskrav, men naturligvis også til de krav som myndighederne sætter. Vi sikrer os gennem test, laboratorier og analyser, at fyrværkeriet er i overensstemmelse med de krav som stilles.


Alle leverancer sker efter ADR-konventionen, hvilket betyder maksimal sikkerhed på transport. Vi rådgiver gerne om muligheder for opbevaring på alle måder. Har man behov for yderligere oplysninger, er man velkomme til at  kontakte os og vi stiller al vor ekspertise til disposition.


Yderligere information kan også fås hos Sikkerhedsstyrelsen eller hos den lokale brandmyndighed / Politi.

Personer under 18 år

Der er intet salg til personer under 18 år via hjemmesiden, og der leveres kun imod dokumentation.

Vi anbefaler, at man som forbruger ikke køber og afskyder ulovligt fyrværkeri, da det er disse produkter,

som er årsag til de alvorligste personulykker. Vi tager på det kraftigste afstand til ulovligt fyrværkeri og bakker 100 % op omkring om myndighedernes indsats for at stoppe den ulovlige import og salg af ulovlige produkter..

Ulovligt fyrværkeri